Algemeen

Negen personageposters Shane Blacks 'The Nice Guys'

Ryan Gosling, Russell Crowe en zeven andere acteurs krijgen ieder een eigen poster.

door Zilko Tarici om 11:28 in Algemeen
Birth.Movies.Death heeft vandaag een hele reeks personageposters bemachtigs van The Nice Guys, de nieuwste film van scenarist/regisseur Shane Black. Deze afbeeldingen kun je uiteraard hieronder bekijken. Naast hoofdrolspelers Ryan Gosling en Russell Crowe krijgen ook acteurs zoals Kim Basinger en Keith David een eigen poster. The Nice Guys draait vanaf 19 mei a.s. in de Nederlandse bioscopen.

The Nice Guys speelt zich af in jaren '70 Los Angeles, en gaat over een aan lager wal geraakte privë-detective genaamd Holland March (Gosling) en vechtbaas Jackson Healy (Crowe), die samen moeten werken om de zaak van een vermist meisje op te lossen. Tijdens hun onderzoek ontrafelen ze de nodige complotten, die tot de hoogste regionen van de overheid leiden.

Naast de eerder genoemde acteurs zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Angourie Rice, Matt Bomer en Margaret Qualley. Joel Silver doet dienst als producent en Ken Kao, Hal Sadoff, Alex Walton en Michael J. Malone fungeren als uitvoerend producenten.
1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

YOLO

Avatar

Apart om weer eens Keith David te zien in de bioscoop ipv dat ik hem zie als The Arbiter of als David Anderson :E

NieuwsFilm

meest populair