Horror-franchise 'Puppet Master' krijgt reboot

Horror-franchise 'Puppet Master' krijgt reboot

Bone Tomahawk-regisseur S. Craig Zahler is ingehuurd om het script te schrijven.

The Hollywood Reporter meldt vandaag dat Bone Tomahawk-regisseur S. Craig Zahler door megaproducenten Lorenzo di Bonaventura en Mark Vahradian (1408, Transformers) is ingehuurd om een reboot te schrijven van de Puppet Master-franchise. De makers hebben meerdere films in de planning staan, waarvan de eerste de titel Puppet Master: The Littlest Reich moet dragen.

De cult-horrorreeks, die inmiddels elf films bevat (allemaal direct naar dvd) was het hersenspinsel van producent/regisseur Charles Band van Full Moon Features, die nauw samenwerkte met poppenontwerper/animator Dave Allen. De films gaan over een groep poppen die tot leven komen door een Egyptische spreuk. Deze kleurrijke poppen speelden zowel de schurken als de helden in de films, en namen het vaak op tegen de nazi's.

The Littlest Reich zou over een onlangs gescheiden man gaan die een Blade-pop in perfecte staat aantreft in de kast van zijn overleden broer en deze pop wil verkopen op een conventie in Oregon. De hel breekt los wanneer tijdens deze conventie alle aanwezige poppen tot leven komen en een bloedbad aanrichten.

Band zal dienst doen als uitvoerend producent van de film, en di Bonaventure en Vahradian produceren voor Bonaventure Pictures. Er wordt momenteel gezocht naar een regisseur.
.



NieuwsFilm

meest populair