Russell Crowe mogelijk naast Tom Cruise in 'The Mummy'

Russell Crowe mogelijk naast Tom Cruise in 'The Mummy'

Het zou gaan om een Dr. Jekyll-achtige rol.

Filmstudio Universal hoopt naast Tom Cruise ook Russell Crowe zover te krijgen een rol te spelen in de nieuwe reboot van The Mummy. De Oscar-winnaar (Gladiator, A Beautiful Mind) zou in beeld zijn voor "een Dr. Jekyll-achtige rol." Mocht Crowe tekenen, dan vergezelt hij naast Cruise ook nog eens Annabelle Wallis, Sofia Boutella, Jake Johnson en Courtney B. Vance.

De film focust zich op de Navy Seal Tyler Colt (Cruise) en zijn missie in de Iraakse woestijn. Hij is op zoek naar terroristen die verscholen zouden zitten in een bunker. Het blijkt echter dat deze terroristen grafrovers zijn die onder verdachte omstandigheden zijn overleden. Colt en zijn team worden tijdens hun onderzoek geconfronteerd met mystieke krachten als ze doorkrijgen dat ze zich in een oeroude tombe bevinden. Daar raakt Colt vervloekt met de visioenen van Ashurbanipal, koning van het Assyrische Rijk, oftewel The Mummy.

De film wordt geregisseerd door Alex Kurtzman met een scenario van Jon Spaihts (Prometheus). The Mummy, de eerste in een reeks monsterfilms die Universal de komende jaren wil uitbrengen, staat gepland voor een release halverwege 2017.



NieuwsFilm

meest populair