Colton Haynes valt op mannen

Colton Haynes valt op mannen

Hij heeft er nooit een geheim van gemaakt.

Colton Haynes (Arrow, San Andreas) is in een interview met tijdschrift Entertainment Weekly uit de kast gekomen. De 27-jarige acteur valt op mannen en is van mening dat hij er nooit een geheim van heeft gemaakt.

In januari sprak iemand op Tumblr hem al aan op zijn "geheime homo-verleden", maar naar eigen zeggen was de acteur er toen nog niet klaar voor om in het nieuws te komen over een uitspraak betreffende zijn geaardheid.

"Het was een grote schrok. Ik was er nog niet klaar voor om ermee in het nieuws te komen. Ik had een verklaring moeten geven, maar ik was er gewoon niet klaar voor. Ik had niet het gevoel dat ik iemand een verklaring schuldig was. Iedereen moet zijn keuzes maken op het moment dat ze er klaar voor zijn. Ik was dat nog niet. Maar ik had het gevoel dat ik mensen had teleurgesteld, omdat ik er niet verder op in was gegaan," aldus Colton Haynes.

Haynes heeft zowel in zijn werk als in privésfeer nooit een geheim gemaakt van zijn geaardheid. De maker van Arrow, Greg Berlanti, is één van zijn mentoren. "Werken met Greg was één van de beste ervaringen in mijn leven, en toen hij mij een rol in Arrow gaf, ontstond er een nieuw begin."

Na het incident op social medium Tumblr, besloot de acteur wel om in therapie te gaan voor zijn angststoornis. "Het heeft lang geduurd voor ik eindelijk dit punt had bereikt, maar het gaat nu zo goed. Ik ben gelukkiger dan ik ooit ben geweest, ik ben gezonder dan ik ooit ben geweest en dat is waar ik om geef."

NieuwsFilm

meest populair