TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. RoboCop en Need for Speed.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Need for Speed (2014)

Zaterdag 7 mei om 20:00 op RTL5

'Need for Speed' gaat over een lokale straatracer (Paul), die samen met een arrogante zakenman (Dominic Cooper) samenwerkt. Maar dan wordt hij verraden door zijn collega en belandt hij in de gevangenis. Nadat hij zijn straf uitgezeten heeft, besluit hij mee te doen aan een race van New York naar Los Angeles. Als zijn oud-partner daarachter komt, zet hij een hoge premie op zijn hoofd. Het gevolg: Paul moet op de vlucht voor andere straatracers, die hem allemaal op de hielen zitten met hun flink opgevoerde auto's.
Bekijk de afbeelding

From Russia with Love (1963)

Zondag 8 mei om 20:00 op RTL7

Bond wordt naar Istanbul gestuurd om daar een geheime Russische decoder in handen te krijgen. Daar valt hij voor de charmes van een medewerkster van de Russische ambassade, Tatiana Romanova, die niet weet dat ze een pion is in het web van aartsvijand Spectre. Intussen wordt Bond achtervolgd door de nietsontziende Oost-Duitse agent Rosa Klebb en krijgt hij het aan de stok met de psychopathisch moordenaar Red Grant, die zich voordoet als Brits geheim agent.
Bekijk de afbeelding

The Bourne Supremacy (2004)

Maandag 9 mei om 20:30 op Veronica

Wanneer een CIA-operatie wordt verstoord door een Russische rivaal - waarbij twee doden vallen - wordt Jason Bourne hiervan beschuldigd. Zelf leeft Bourne (Damon) in een afgelegen dorpje onder een andere naam samen met Marie (Potente). Bourne, die wraak heeft gezworen als iemand uit zijn 'vorige leven' contact met hem opneemt, wordt door de recente ontwikkelingen gedwongen zijn leven als sluipmoordenaar weer op te pakken...
Bekijk de afbeelding

RoboCop (2014)

Dinsdag 10 mei om 20:30 op Veronica

De film speelt zich af in 2028. Het bedrijf OmniCorp levert robots aan het Amerikaanse leger en ze winnen over de hele wereld oorlogen. Het bedrijf wil de technologie nu ook in het eigen land gaan gebruiken. Als Alex Murphy, een vader en politieagent, in Detroit neergeschoten wordt, blijkt hij het perfecte proefkonijn te zijn voor OmniCorp. Murphy wordt tot een half mens, half robot gemaakt, en is al snel weer in staat over de straten van de stad te lopen. Daar moet hij uitdagingen het hoofd bieden die hij als een gewone man nooit had meegemaakt.
Bekijk de afbeelding

All Is Lost (2013)

Woensdag 11 mei om 20:30 op NET5

Het gevecht van een man tegen de natuur. De man (Robert Redford) raakt verdwaald op volle zee en worstelt alleen tegen de elementen van moeder natuur voor slechts één belangrijke zaak: Hij zal dit hoe dan ook overleven! De omstandigheden zijn hem echter niet goed gezind en hij zal alles op alles moeten zetten om in leven te blijven.
Bekijk de afbeelding

Indiana Jones and the Temple of Doom (1984)

Donderdag 12 mei om 20:30 op Veronica

Na een incident in een nachtclub in Shanghai neemt de archeoloog Indiana Jones de benen. Samen met een nachtclubzangeres en zijn jonge helper Short belandt hij in een dorpje waar een groep schurken een magische steen heeft gestolen. Indiana Jones belooft te helpen om hem terug te vinden.
Bekijk de afbeelding

Take Shelter (2011)

Vrijdag 13 mei om 22:00 op NPO3

Een man heeft waanbeelden over een naderende natuurramp. Om zijn familie te beschermen besluit hij een schuilkelder te bouwen, maar de vraag is of de familieleden niet beter voor hem kunnen schuilen.


NieuwsFilm

meest populair