Eerste officiële synopsis 'The Mummy'

Eerste officiële synopsis 'The Mummy'

De reboot met Tom Cruise en Sofia Boutella speelt zich af in Londen.

Universal Pictures heeft de officiële synopsis vrijgegeven voor zijn aankomende reboot van The Mummy. Het moet de eerste van vele films worden die draaien om de beroemde monsters die de studio al decennia naar het witte doek brengt. Het grote succes van filmuniversa heeft Universal doen besluiten er zelf ook een te maken en dat gaat nu dus van start met The Mummy. De synopsis luidt als volgt:

”Gedacht werd dat ze veilig ingesloten zat in een crypte diep onder de woestijn, een oeroude koningin (Sofia Boutella), wiens lot van haar gestolen was. Ze wordt in het heden wakker, met een wraakzuchtigheid die zich over de eeuwen opgebouwd heeft en een terreur die alle menselijke verbeelding te boven gaat. Van de zwiepende zanden van het Midden-Oosten, tot verborgen labyrinten onder Londen, brengt de Mummy een verrassende intensiteit en balans van verwondering en spanning met zich mee in een interessante nieuwe kijk die een interessante wereld van goden en monsters inluidt.”

De hoofdrollen in de film zijn er voor Tom Cruise en Annabelle Wallis, die het uiteraard opnemen tegen Boutella’s Mummie. Ook zou Russell Crowe in onderhandelingen zijn voor de rol van Dr. Jekyll/Mr. Hyde.

De opnames vinden al plaats onder leiding van regisseur Alex Kurtzman. De release vindt op 23 maart 2017 plaats.



NieuwsFilm

meest populair