'Black Widow'-solofilm komt eraan... uiteindelijk

'Black Widow'-solofilm komt eraan... uiteindelijk

Marvel-baas Kevin Feige laat weten dat het personage een eigen film dik heeft verdiend.

Fans van het personage vragen zich dit al langer af, maar waarom heeft Scarlett Johanssons Black Widow (als een van enige 'oorspronkelijke' Avengers) nog geen solofilm? Marvel-baas Kevin Feige staat momenteel de pers te woord om Captain America: Civil War te promoten, en kreeg deze kwestie min of meer voorgeschoteld toen hem werd gevraagd of bijrolspelers zoals Black Widow, Hawkeye, Falcon en War Machine hun eigen films zullen krijgen. Hij antwoordde als volgt:

''We hebben de volgende negen films, tien als je Civil War meetelt, al aangekondigd, en dat is tot eind 2019. We brainstormen momenteel over wat we in de jaren daarna gaan doen, maar we richten ons eerst echt op deze films. Ik denk wel dat van de personages die je noemt, dat wij creatief en emotioneel gezien het meest geïnteresseerd zijn in een Black Widow-solofilm. We vinden haar een geweldig personage en we vinden dat Scarlett Johansson haar voortreffelijk vertolkt. Ze is een van de belangrijkste Avengers en heeft de nodige verhalen die garant zouden staan voor een eigen franchise.''

Dat klinkt natuurlijk als goed nieuws, maar het betekent wel dat we zeker tot de vierde fase van Marvels plannen (nog zeker vier jaar dus) zullen moeten wachten voordat we een dergelijke film kunnen zien.



NieuwsFilm

meest populair