Ben Affleck ook uitvoerend producent van 'Justice League'

Ben Affleck ook uitvoerend producent van 'Justice League'

De acteur zal nauw samenwerken met Zack Snyder en scenarist Chris Terrio aan de film.

Deadline weet te melden dat Ben Affleck heeft getekend om als uitvoerend producent te fungeren van Warner Bros. Justice League-film, waarin de acteur natuurlijk ook de rol van Bruce Wayne/Batman speelt. Volgens de site zal hij nauw samenwerken met regisseur Zack Snyder en scenarist Chris Terrio om er een ''zo goed mogelijke film'' van te maken.

Deze aankondiging bevestigt min of meer dat Warner Bros. alles op alles zet om Affleck zo veel mogelijk bij de toekomst van het DC-filmuniversum te betrekken. Affleck tekende onlangs voor de regie van een Batman-solofilm. Het script van die film schreef hij samen met Geoff Johns, het creatieve hoofd van DC.

De opnames van Justice League zijn momenteel volop in gang in Londen. Affleck, Henry Cavilll en Gal Gadot spelen opnieuw de rollen van Batman, Superman en Wonder Woman en worden vergezeld door Jason Momoa (als Aquaman), Ray Fisher (als Cyborg) en Ezra Miller (als The Flash). Amber Heard zal daarnaast de rol spelen van Queen Mera, Willem Dafoe speelt een nog onbekende rol, Jeremy Irons keert terug als Alfred Pennyworth en J.K. Simmons zal Commissioner Gordon spelen.

Justice League draait vanaf 16 november 2017 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair