Arsenio Hall eist 5 miljoen dollar van Sinéad O'Connor om smaad

Arsenio Hall eist 5 miljoen dollar van Sinéad O'Connor om smaad

De zangeres beweert dat hij verantwoordelijk is voor de dood van popartiest Prince.

Inmiddels is het een aantal weken geleden sinds Prince op 57-jarige leeftijd overleed. Zijn dood is vanzelfsprekend niet bij iedereen goed aangekomen. Overal ter wereld worden er nog steeds shows in zijn naam uitgevoerd, maar ook helaas aanklachten. De Ierse zangeres Sinéad O'Connor heeft namelijk komiek Arsenio Hall (Coming to America) zover gekregen dat hij haar beschuldigt van laster. Hij eist 5 miljoen dollar via een ingediende tenlastelegging.

Het heengaan van Prince is immers een eigenaardige zaak. Tot op heden hebben lijkschouwers geen specifieke doodsoorzaak vastgelegd. Pas geleden heeft de DEA (Drug Enforcement Administration) zich in de maalstroom geworpen, op zoek naar bewijzen die aangeven dat het sterfgeval met verdovende/hallucinerende middelen te maken kan hebben. Prince zou namelijk verslaafd zijn geweest aan pijnstillers.

Voor Hall (60 jaar) begon de ellende deze week toen O'Connor (49 jaar) via haar Facebook-pagina aangaf dat Hall verantwoordelijk is. "Twee woorden voor het onderzoek van de DEA, die willen weten waar Prince zijn drugs vandaan haalde in de afgelopen decennia... Arsenio Hall (oftewel Prince's en Eddie Murphy's bitch). Wie zich inbeeld dat Prince geen langdurige drugsgebruiker was, is gek. Arsenio, ik heb je bij de autoriteiten aangegeven. Verwacht van hen een telefoontje. Ze zijn op de hoogte dat je me jaren geleden bij Eddie Murphy thuis heb gedrogeerd."

De bovenstaande tekst heeft Hall niet gepikt en reageerde aldus met een aanklacht. In de documenten staat vermeld dat O'Connor "wanhopig op zoek is naar aandacht" en "bekend staat om haar bizarre, dolgedraaide tirades op het internet en via haar muziek." Om hun zaak te versterken wordt erin verwezen naar krantenkoppen over O'Connor uit november. Toen reageerde ze ook boos op oude geliefden, gaf ze aan een overdosis te hebben ingenomen en plaatste ze tweets met suïcidale boodschappen. Als gevolg kwam de politie langs. De zangeres, die al langere tijd met een depressie worstelt, werd veilig aangetroffen.

Gisteren liet de zangeres overigens opnieuw van zichzelf horen, wederom via Facebook. "Met betrekking tot de lachwekkende dreigementen van Arse-Inio: Ik ben meer geamuseerd dan in mijn wildste dromen. Ik kijk er met plezier naar uit hoe hilarisch het zal zijn wanneer hij zijn onschuld probeert aan te tonen. Ik ben ook heel erg blij dat de DEA mij serieus heeft genomen en alle vrienden en helpers van Prince van de afgelopen 30 jaar grondig ondervraagt, naar zijn bekende geschiedenis met het gebruik van hard drugs en waar hij het vandaan kreeg. Drugs die muzikanten doden vind ik niet leuk. Arsenio Hall mag ik ook niet. Hij kan mijn lul zuigen, tenzij hij het te druk heeft met de lul van een ander."



NieuwsFilm

meest populair