Scorsese's 'The Irishman' met Pacino, De Niro en Pesci één stap dichter bij werkelijkheid

Scorsese's 'The Irishman' met Pacino, De Niro en Pesci één stap dichter bij werkelijkheid

Alles lijkt nu af te hangen van de financiën, die momenteel bij elkaar worden gesprokkeld.

Er wordt al vele jaren over gesproken, maar het lijkt erop dat Martin Scorsese's maffiafilm The Irishman (gebaseerd op Charles Brandts I Heard You Paint Houses) weer een stap dichter tot realisatie is gekomen. Robert De Niro, Joe Pesci en Al Pacino hebben namelijk allen laten weten dat ze mee willen spelen in de film. Er is volgens Deadline echter nog een obstakel dat overwonnen moet worden om de film te kunnen maken:

Martin Scorsese's langverwachte The Irishman is klaar om snel voor de camera's te gaan en wordt mogelijk door Paramount beschikbaar gesteld voor internationale verkoop, mits er een deal wordt gesproken met Fabrica de Cinein voordat het filmfestival van Cannes begint op 11 mei.

Dit nogal vage verhaal lijkt te betekenen dat Paramount de 100 miljoen dollar die nodig is voor het gangster-epos via internationale financiers bij elkaar probeert te krijgen. Het schijnt een ingewikkeld verhaal te zijn, maar volgens Deadline is de kans dat we de film daadwerkelijk gaan krijgen zo'n 50%.

Het boek waarop de film is gebaseerd vertelt een episch verhaal van maffia-aanslagen, de Tweede Wereldoorlog, rechtszaken en de moord op Jimmy Hoffa. Een andere reden waarom het prijskaartje zo hoog ligt, is dat er een technologie gebruikt zal worden om bepaalde acteurs jonger te maken (zoals Michael Douglas in Ant-Man). Houd FilmTotaal goed in de gaten voor meer nieuws over The Irishman!



NieuwsFilm

meest populair