Actievolle nieuwe beelden 'Assassin's Creed'

Actievolle nieuwe beelden 'Assassin's Creed'

Michael Fassbender kan er duidelijk wat van als vijftiende eeuwse Spanjaard.

20th Century Fox heeft twee nieuwe foto’s vrijgegeven van spelverfilming Assassin’s Creed. Twee daarvan tonen ons beelden uit de film zelf, en eentje is van achter de schermen. Duidelijk uit de beelden wordt dat deze productie van regisseur Justin Kurzel behoorlijk actievol moet zijn. Verder is er een duidelijk contrast tussen de scènes die zich in het vijftiende eeuwse Spanje afspelen en die in het heden.

In de film speelt Michael Fassbender de hoofdrol van Callum Lynch. Middels revolutionaire nieuwe technologie krijgt hij toegang tot zijn genetisch geheugen. Hij herleeft de avonturen van zijn voorouder, Aguilar, in het vijftiende eeuwse Spanje. Daar ontdekt hij af te stammen van de mysterieuze geheime Assassins en verzamelt hij de kennis die nodig is om het in het heden op te nemen tegen de machtige Tempeliers. Hij wordt in zijn strijd bijgestaan door Marion Cotillard.







De film draait in Nederland vanaf 5 januari in de bioscopen. Er staat verder al een vervolg gepland voor 2019, maar de daadwerkelijke release daarvan hangt uiteraard af van de ontvangst en box office prestaties van deze eerste productie.



NieuwsFilm

meest populair