Russell Crowe: 'The Mummy' wordt doodeng

Russell Crowe: 'The Mummy' wordt doodeng

Hij speelt inderdaad Dr. Jekyll in de film en heeft er het nodige over te vertellen!

Het was vorige week nog een gerucht, maar nu is het officieel. Russell Crowe speelt echt de rol van Dr. Jekyll in The Mummy. Daarmee is al meteen zeker dat Universal Pictures grote plannen heeft voor de films. Tegelijk vertelde Crowe dat de franchise totaal niet kindvriendelijk moet worden.

De films zijn volgens hem namelijk ”ontworpen om je serieus bang te maken.” Daarin speelt hij de rol van ”Dr. Henry Jekyll, Fellow van de Royal Society.” Zijn personage zal echter niet alleen daar om bekend staan, hij heeft natuurlijk ook het alter ego Mr. Hyde, een weinig vriendelijk man. Het lijkt er uit Crowe’s omschrijving van het project van regisseur Alex Kurtzman op dat hij voor meerdere films heeft getekend.

”Hoe ze allemaal deze dingen naar de moderne wereld gebracht hebben en hoe ze het vanaf daar verder bouwen, en hoe alle verschillende personages verweven zijn met elkaars verhalen, het is fantastisch,” aldus de acteur.

The Mummy heeft hoofdrollen voor Tom Cruise, Annabelle Wallis en Sofia Boutella. Laatstgenoemde speelt de rol van de mummie, die na millennia van opsluiting ontwaakt in de moderne wereld. Aan Cruise en Wallis de taak om haar tegen te houden.

Vanaf 23 maart 2017 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair