Is Emily Carmichael de beoogde regisseur van 'Captain Marvel'?

Veel geruchten rondom de eerste Marvel-film waarin een vrouwelijke superheld centraal staat.

Een paar weken oude Instagram-foto van indie-regisseur en -animator Emily Carmichael is volgens verschillende sites een potentiële aanwijzing dat zij wel eens de Captain Marvel-solofilm zou kunnen regisseren voor Marvel Studios en Disney Pictures.

Een paar weken terug wist Jeff Sneider van The Wrap nog te melden dat volgens hem de actrice die het personage en de regisseur dezelfde voornaam zouden hebben, en dat de actrice in kwestie er een is die de laatste maanden vaker is genoemd als kanshebber.

Bovenstaande speculatie heeft ertoe geleid dat nu gedacht wordt dat Emily Blunt de hoofdrol zal spelen, en dat daarmee de link wordt gelegd naar Emilt Carmichael, regisseur van webserie Penny Arcade. Vergezocht allemaal dus, maar je weet het met Marvel maar nooit. Niet snel na het bericht van The Wrap begon Captain Marvel-scenarist Nicole Perlman ook nog eens Carmichael te volgen op Twitter. De eerder genoemde Instagram-foto (die inmiddels is verwijderd) zou daarnaast oorspronkelijk de tekst ''onderweg naar een vergadering met Disney'' hebben bevat.



NieuwsFilm

meest populair