Mysterieuze nieuwe foto's 'Assassin's Creed'

Mysterieuze nieuwe foto's 'Assassin's Creed'

Michael Fassbender en Ariane Labed kijken uit over een vijftiende eeuwse Spaanse stad.

Ineens begint de promotiecampagne voor Assassin’s Creed op gang te komen. Na verspreid over een paar maanden enkele foto’s van de film gezien te hebben, begint de marketing van de gameverfilming echt op gang te komen. Vandaag zijn er weer twee nieuwe foto’s vrijgegeven: eentje die ons een blik geeft op de toekomst en eentje op het verleden.

De eerste van de twee foto’s laat ons Callum Lynch (Michael Fassbender) en zijn mysterieuze partner-in-crime zien, een rol van Ariane Labed. Die verhaallijn speelt zich in het vijftiende eeuwse Spanje af. Tegelijk is er een foto waarop we Marion Cottilard zien, naast Fassbender.





”Callum hoort nergens bij, heeft geen familie,” vertelde Fassbender over zijn personage. ”We dachten dat het interessant zou zijn om iemand die zo los van alles stond, zich bij iets te laten voegen dat zoveel offers zou vragen.” Daarmee refereert Fassbender naar de geheime Assassins, waar het personage lid van wordt. Zijn familie blijkt een grote rol gespeeld te hebben in de strijd van de Assassins met de Tempeliers. Dat feit moet hij uit zien te zoeken door via nieuwe technologie terug in de tijd te reizen.

De film van regisseur Justin Kurzel moet de eerste van een reeks zijn. De première vindt plaats op 5 januari.



NieuwsFilm

meest populair