Tweede dochter voor Eva Mendes en Ryan Gosling

Tweede dochter voor Eva Mendes en Ryan Gosling

Het meisje is op 29 april geboren.

Nog geen maand nadat de zwangerschap bekend werd gemaakt, hebben Eva Mendes (The Spirit, 2 Fast 2 Furious) en Ryan Gosling (The Notebook, Gangster Squad) een tweede dochtertje mogen verwelkomen. De kleine spruit, geboren op 29 april 2016, heeft de naam Amada Lee Gosling gekregen.

Eva en Ryan zijn nogal op hun privacy gesteld en kregen het voor elkaar om de geboorte bijna twee weken geheim te houden, maar TMZ wist gisteren het geboortebewijs van Amada Lee in handen te krijgen. Het meisje is 29 april om 8:03 uur geboren in Santa Monica's Providence St. John's Health Center.

Het eerste dochtertje van het stel, Esmeralda Amada Gosling, werd in september 2014 geboren. "Amada was de naam van mijn grootmoeder. Het betekent 'geliefd' in het Spaans," vertelde Eva Mendes tijdens een interview in 2014.

Niet bepaald ongewoon geeft Mendes veel om het moederschap. Vorig jaar oktober bekende Eva Mendes dat ze haar filmcarrière in Hollywood op pauze heeft gezet om op haar familie te focussen. Mendes en Ryan onthulden al eerder hun kind(eren) een normaal leven toe te wensen, en doen er alles aan om persfotografen uit hun buurt te houden.



NieuwsFilm

meest populair