Keanu Reeves wordt gestalkt door The Matrix-fan

Keanu Reeves wordt gestalkt door The Matrix-fan

Reeves heeft aan de politie verteld dat hij bang is geworden.

Keanu Reeves (John Wick, The Matrix) is opnieuw gevraagd om zich bij het verzet aan te sluiten en de mensheid te redden. Dit keer werd hij alleen niet gevraagd door Morpheus, maar door een geobsedeerde The Matrix-fan.

Volgens documenten is de Los Angeles Police Department op zoek naar een man die in oktober 2015 een FedEx envelop in de brievenbus van de 51-jarige acteur heeft gedaan. In het pakketje zat een telefoon met de volgende instructie: "I will call the cell provided tomorrow. We need to meet as I have already started building the new world. #masterbuilder."

Keanu heeft aan de politie verteld dat hij bang is geworden, omdat de stalker weet waar hij woont. De acteur denkt tevens dat de man een mentale stoornis heeft. De LAPD is momenteel op zoek naar de man.

In september 2015 werd Keanu Reeves ook al lastiggevallen. De acteur heeft toen in nog geen vier weken tijd tot twee keer toe de politie moeten bellen. De eerste keer was er een vrouw zijn huis binnengedrongen en op een stoel in zijn bibliotheek gaan zitten. De tweede keer was er een vrouw zijn huis binnengeslopen om een douche te nemen en naakt in het zwembad van de acteur te duiken. De acteur heeft toen om een straatverbod gevraagd.

NieuwsFilm

meest populair