Terug naar de jaren 70 met eerste beeltenis 'Free Fire'

Terug naar de jaren 70 met eerste beeltenis 'Free Fire'

Zullen Brie Larson, Cillian Murphy, Armie Hammer en Sharlto Copley elkaar aan flarden schieten?

Met High-Rise in aankomst (30 juni) zou je bijna vergeten zijn dat regisseur Ben Wheatley ook nog een andere titel klaar heeft liggen: Free Fire. De misdaad is een hommage aan andere keiharde films zoals Goodfellas, Reservoir Dogs en Hard Boiled. De cast bestaat uit Cillian Murphy, Brie Larson, Armie Hammer, Sam Riley, Michael Smiley en Sharlto Copley. Empire heeft een eerste afbeelding in bezit gekregen, bekijk hieronder.

Free Fire speelt zich af in 1978 te Boston, Massachusetts. Justine (Larson) is een bemiddelaarster die een ontmoeting regelt tussen Ieren Chris (Murphy) en Frank (Smiley), en wapenhandelaars Ord (Hammer) en Vernon (Copley). De samenkomst vindt plaats in een verlaten loods. Wanneer de transactie negatief verloopt, en schoten afgevuurd worden, komt het neer op een overlevingsstrijd.

[/url]

[url=http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=157536]Jack Reynor
, Noah Taylor, Enzo Cilenti en Babou Ceesay vullen de rest van de cast aan. Wheatley schreef samen met Amy Jump het scenario. Deze maand zullen de makers achter Free Fire in Cannes op zoek gaan naar geïnteresseerde kopers.



NieuwsFilm

meest populair