Kaley Cuoco is officieel van Ryan Sweeting gescheiden

Kaley Cuoco is officieel van Ryan Sweeting gescheiden

Trouwen onder huwelijkse voorwaarden bleek een goede beslissing te zijn.

De romantische vlam die ooit eens tussen Kaley Cuoco (tv-serie The Big Bang Theory) en tennisspeler Ryan Sweeting brandde, is akelig en finaal uitgegaan. Oud-geliefden Cuoco (30 jaar) en Sweeting (28 jaar) waren sinds juni 2013 een stel, een half jaar later (op 31 december) plaatsten ze op elkaars vinger een trouwring. Hun huwelijk hield een kleine twee jaar stand.

Toen werd het bericht de wereld ingebracht dat Cuoco er geen toekomst meer in zag. Ze vroeg een scheiding aan, waarop ze goed voorbereid was. De twee trouwden namelijk onder huwelijkse voorwaarden. Vele loonstrookjes van Cuoco, waaronder haar Big Bang Theory-contract van 72 miljoen dollar (voor 72 afleveringen), blijven hierdoor uit Sweeting's handen. Daarnaast mag de schone hun huizen in Tarzane en Santa Beach houden, beide panden staan in Los Angeles.

Sweeting loopt met weinig weg, zij het met een prijskaartje. Toen de actrice de scheiding aanvroeg reageerde hij meteen met een verzoek om partneralimentatie. Cuoco zal voor 30 november een bedragje van 165.000 dollar naar haar ex moeten overmaken. Ook heeft Sweeting recht gekregen op 55.000 dollar, om zijn advocaat tevreden te stellen, en 195.000 dollar voor de twee persoonlijke trainers waarop hij beroep doet.



Momenteel gaat de Amerikaanse met een andere atleet uit, namelijk Karl Cook. Dat maakte ze bekend via de bovenstaande foto op Instagram. Met de tekst: "Zo ziet blijheid eruit."



NieuwsFilm

meest populair