Minnie Driver aangeklaagd door buren

Minnie Driver aangeklaagd door buren

Volgens de actrice is Perelmutter een agressieve man.

Minnie Driver (About A Boy, The Phantom of the Opera) is aangeklaagd door haar Hollywood Hills buren, Daniel en Mary Lou Perelmutter.

De 74-jarige gehandicapte veteraan en zijn vrouw hebben een rechtszaak tegen Driver aangespannen, omdat de actrice het stel en enkele bouwvakkers verbaal heeft lastiggevallen. Ook zou Minnie Driver de ingang naar het huis van Daniel en Mary Lou Perelmutter "blokkeren".

In de documenten, die vorige week werden ingediend bij de rechtbank, beweert Perelmutter dat de Britse actrice de constructie van zijn woning belemmerd. Even geleden zou de 46-jarige Minnie een elektrische toegangspoort hebben laten plaatsen, waardoor Perelmutter en bouwvakkers geen toegang tot zijn eigen terrein hadden.

"We leefden hier in vrede, totdat ze ongeveer anderhalf jaar geleden hierheen verhuisde, sindsdien is het een hel," aldus Perelmutter tegen enkele verslaggevers. De boze buurman claimt tevens dat Driver "babyvoedingpotjes gevuld met zwarte verf tegen de muren van de woning" heeft gegooid.

Minnie Driver en Daniel Perelmutter hebben een geschiedenis van onenigheid en vijandigheid. Begin vorige week heeft de politie nog moeten ingrijpen tijdens een uit de hand gelopen ruzie tussen de twee.

De actrice zelf claimt dat Perelmutter een agressieve man is. Afgelopen jaar verzocht Minnie Driver de rechter om een straatverbod, omdat Perelmutter haar en haar kinderen "bang maakte tijdens het verlaten of naar binnen gaan van haar woning".

De advocaat van Driver, Ellyn Garofolo, heeft laten weten dat andere buurtbewoners ook problemen hebben gehad met Perelmutter en dat zij tijdens de zaak aan het woord zullen komen. De rechter zal de zaak pas in augustus behandelen.

NieuwsFilm

meest populair