Ben Affleck wil een hereniging met Jennifer Garner

Ben Affleck wil een hereniging met Jennifer Garner

De acteur wil zijn (ex-)vrouw dolgraag terug.

Bijna een jaar nadat Ben Affleck en Jennifer Garner aankondigden te gaan scheiden, hebben de twee nog steeds een hechte relatie met elkaar: ze wonen samen, gaan in het weekend uit met de kinderen en ze gaan zelfs samen op vakantie. Vorige week was het gezin nog in Parijs.

Deze week is door een nog onbekende bron bekend gemaakt dat Ben Affleck zich wil herenigen met Jennifer Garner. "Ben wil graag weer samen zijn. Hij wil haar terug," aldus de bron.

De scheiding is tot op heden nog niet uitgesproken, en als we enkele anonieme bronnen moeten geloven is er nog niet eens een verzoek ingediend om te kunnen scheiden. "Jen is er nog niet klaar voor om Ben terug te nemen," vertelde de bron. "Ben is nooit goed geweest in alleen zijn en dat is hij ook nu niet. Maar hij werkt constant aan zichzelf. Hij is echt aan het veranderen."

De 43-jarige Affleck en de 44-jarige Garner wonen momenteel samen in Londen met hun drie kinderen. De acteur is daar namelijk druk bezig met zijn opnames voor Justice League en zo kunnen ze de zorg over hun kinderen makkelijk delen. "De kinderen zijn altijd het belangrijkste."



NieuwsFilm

meest populair