Chris 'Captain America' Evans heeft nieuwe vriendin

Chris 'Captain America' Evans heeft nieuwe vriendin

Jenny Slate, met wie hij dit jaar in een film te zien zal zijn, maakt hem gelukkig.

Herhaaldelijk hebben Marvel- en Captain America: Civil War-collega's tegen Chris Evans gezegd te gaan settelen, misschien is het nu dan eindelijk zover. Entertainment sites, waaronder E! Online, melden dat de Amerikaan, landgenote en comédienne Jenny Slate aan de haak heeft geslagen. De twee 34-jarigen hebben elkaar ontmoet op de set van Marc Webb's drama Gifted.

Een bron heeft aan Us Weekly verklapt dat de twee al sinds maart een item zijn, destijds gingen ze op een double date met de broer van Evans. In april onthulden ze op hetzelfde moment, toen het duo de podcast van Anna Faris bijwoonde, hoe hun ontmoeting verliep. Slate: "Ik wist niet wat ik moest verwachten. Ik was een beetje angstig, omdat ik hem niet kende. Hij is een grote man met grote spieren, hij is Captain America. Hoe zouden wij ooit gekoppeld kunnen worden? Maar de eerste avond dat we uitgingen dacht ik: 'Wow, ik zou wel 90 uur met Chris kunnen doorbrengen.'"

Evans vertelde dat hij haar nog niet zo lang kende, maar desondanks kwam ze vertrouwd over. Slate heeft net een relatie achter de rug met filmredacteur Dean Fleischer-Camp. Zij waren drieënhalf jaar getrouwd. De Before We Go-regisseur is in het verleden met diverse bekendheden gelinkt, waaronder Jessica Biel, Minka Kelly en Lily Collins.



NieuwsFilm

meest populair