Johnny Depp: Donald Trump zal laatste President zijn

Johnny Depp: Donald Trump zal laatste President zijn

George Clooney, Alec Baldwin en Samuel L. Jackson hebben ook geen vertrouwen in hem.

Vastgoedmagnaat Donald Trump, de Republikeinse Presidentskandidaat, is geen geliefd man. Zijn uitspraken en manieren van doen creëren massa's aan omlaag stekende duimen. Ook filmsterren zien Trump liever niet in het Witte Huis zitten. Chloë Grace Moretz is er één van, meer dan eens heeft ze haar negatieve gedachtes geuit. Nu is Johnny Depp aan de beurt.

In gesprek met een Engelse zender vertelde de 52-jarige: "Als Trump tot President van de Verenigde Staten gekozen wordt, dan is dat op een historische manier spannend. Want we zullen dan werkelijk de allerlaatste President van de Verenigde Staten zien. Het systeem zal daarna gewoonweg niet werken."

Een tijdje terug speelde Depp de zakenman in een parodiefilm van Funny or Die, getiteld Donald Trump's The Art of the Deal: The Movie. Toentertijd had hij ook geen mooie woorden over de man, toen Depp de film promootte. "Ik benaderde Donald Trump zoals je hem ziet, wanneer je echt naar hem kijkt. Er is een zelfingenomenheid, eigenwaan. Iets in hem straalt een bullebak uit. Maar wat ik denk dat hij is, is een verwend kreng." Het kostte de acteur 2 tot 4 uur om tot Trump getransformeerd te worden. Zie hieronder de trailer, en anders hier.



In aparte gesprekken heeft George Clooney, een groot Hillary Clinton supporter, dikwijls verteld dat de Republikein "idioot, onverdraagzaam en een fascist is die vreemdelingenhaat hanteert. Hij is de enige persoon die zal voorkomen dat Amerika diens potentie bereikt." Alec Baldwin bespotte de politicus zonder zijn naam te gebruiken. "We willen echt geen president die eruit ziet alsof hij in de boter van popcorn gedompeld is." Fans van Samuel L. Jackson zullen hun fanmail naar een ander land moeten sturen. "Als die motherf**ker President wordt, dan verhuis ik met mijn zwarte reet naar Zuid-Afrika."

NieuwsFilm

meest populair