Video

Nieuwe trailer & poster 'The BFG' van Steven Spielberg

De GVR is wat wisselend ontvangen in Cannes.

door Bram de Groot om 18:17 in Video
Tijdens het Cannes filmfestival is The BFG (Big Friendly Giant) van Steven Spielberg (Bridge of Spies) in première gegaan. De ontvangst aldaar was naar verluidt wat wisselend en het lijkt erop dat de film vooral als een echte fantasierijke kinderfilm gezien moet worden.

Walt Disney Pictures was er gisteren snel bij met een nieuwe trailer en filmposter. Op het affiche zien we de voornaamste hoofdpersonages, namelijk de GVR (Mark Rylance) en het meisje Sophie (Ruby Barnhill). Andere rollen zijn voor Rebecca Hall, Penelope Wilton, Jemaine Clement en Bill Hader.

De sprookjesfilm naar het gelijknamige boek van Roald Dahl draait vanaf 20 juli in de Nederlandse (3D) bioscoop, ook met een Nederlandstalige versie.In The BFG volgen we het verhaal rond de personages Sophie (Barnhill), de koningin van Engeland (Wilton), de hofdame (Hall) en de 7,5 meter hoge reus BFG (Rylance). Gezamenlijk beleven ze een groots avontuur tijdens hun plan om de mensetende reuzen Bloodbottler (Hader), Fleshlumpeater (Clement) en hun vrienden te vangen. Deze slechte reuzen vallen namelijk de menselijke wereld aan.
3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

M0vieFreak

Avatar

Ziet er weer goed uit, ook een mooie poster. :Y

Frietgezicht

Avatar

Opgegroeid met het origineel en zal met jeugdsentiment te maken hebben maar vind de badguy van toen er dreigender uitzien dan dit hele zooitje bij elkaar

afbeelding

Headzz76

Avatar

Ja, wordt een leuke film voor m'n dochter. Ga hem vast wel in de bioscoop bekijken.
Ik moet wel zeggen dat ik games ken die qua graphics toch echt veel realistischer zijn dan de tekeningen uit deze film. Maar goed, als het verhaal maar leuk is. Ik ben nog steeds een fan van Watership Down, en die graphics zijn ook oud.

NieuwsFilm

meest populair