Nieuwe trailer & poster 'The BFG' van Steven Spielberg

Nieuwe trailer & poster 'The BFG' van Steven Spielberg

De GVR is wat wisselend ontvangen in Cannes.

Tijdens het Cannes filmfestival is The BFG (Big Friendly Giant) van Steven Spielberg (Bridge of Spies) in première gegaan. De ontvangst aldaar was naar verluidt wat wisselend en het lijkt erop dat de film vooral als een echte fantasierijke kinderfilm gezien moet worden.

Walt Disney Pictures was er gisteren snel bij met een nieuwe trailer en filmposter. Op het affiche zien we de voornaamste hoofdpersonages, namelijk de GVR (Mark Rylance) en het meisje Sophie (Ruby Barnhill). Andere rollen zijn voor Rebecca Hall, Penelope Wilton, Jemaine Clement en Bill Hader.

De sprookjesfilm naar het gelijknamige boek van Roald Dahl draait vanaf 20 juli in de Nederlandse (3D) bioscoop, ook met een Nederlandstalige versie.



In The BFG volgen we het verhaal rond de personages Sophie (Barnhill), de koningin van Engeland (Wilton), de hofdame (Hall) en de 7,5 meter hoge reus BFG (Rylance). Gezamenlijk beleven ze een groots avontuur tijdens hun plan om de mensetende reuzen Bloodbottler (Hader), Fleshlumpeater (Clement) en hun vrienden te vangen. Deze slechte reuzen vallen namelijk de menselijke wereld aan.



NieuwsFilm

meest populair