Vanessa Hudgens betaalt boete voor vandalisme

Samen met haar vriendje plaatste ze haar naam op een rots in een beschermd natuurgebied.

Actrice/zangeres Vanessa Hudgens (Freaks of Nature) moet diep in de buidel tasten. Entertainment websites melden dat de 27-jarige Amerikaanse een boete heeft betaald voor het beschadigen van een steen in een bosgebied van Arizona. Met Valentijnsdag bezocht ze het Coconino National Forest met haar vriend Austin Butler (tv-serie The Shannara Chronicles).

Met romantische doeleinden sneden ze hun namen in een rots, zie de foto hieronder. De rotsblok is echter eigendom van de VS, wat van hun daad vandalisme maakt. Met een foto op Instagram onthulde ze haar misdaad. Sindsdien heeft ze de afbeelding verwijderd, het bracht per slot van rekening vele boze klanten aan haar deur.



Boven Hudgen's hoofd hing een boete van 5000 dollar en zes maanden celstraf. Dit heeft ze naar beneden weten te halen naar een excuses (waarin ze haar wangedrag toegeeft) en een geldbedrag van 1000 dollar. De schuld wordt door de vrijwilligersorganisatie Friends of the Forest toegepast om de beschadigde rotsblok op te knappen.

Brady Smith, een woordvoerder van de Coconino National Forest Service, liet publiekelijk weten dat ze hun daders met gemak hebben kunnen betrappen. Helaas komt dit niet vaak voor. "Ze is op heterdaad betrapt, omdat ze het publiceerde en bekend is. Ik ben er zeker van dat anderen, die niet bekend zijn en zoiets publiekelijk maken, ermee weg zijn gekomen."



NieuwsFilm

meest populair