Angelina Jolie walgt van uitspraak Donald Trump

Angelina Jolie walgt van uitspraak Donald Trump

De actrice was afgelopen maandag aanwezig tijdens een bijeenkomst van de Verenigde Naties in Londen.

Angelina Jolie (Lara Croft: Tomb Raider, Maleficent) walgt van Donald Trump's suggestie om moslims tijdelijk te verbieden om de Verenigde Staten binnen te komen. Vorig jaar december maakte de Republikeinse presidentskandidaat een schokkende anti-islamitische uitspraak en tot op heden blijft hij bij zijn standpunt.

"Totdat we in staat zijn dit probleem te begrijpen en de gevaarlijke dreiging die het inhoudt, mag ons land geen slachtoffer zijn van verschrikkelijke aanslagen door mensen die in de jihad geloven en die geen gevoel voor rede en respect hebben voor menselijk leven," aldus Donald Trump.

De actrice was afgelopen maandag in Londen aanwezig tijdens een bijeenkomst van de Verenigde Naties en zei het volgende: "Voor mij is Amerika een land dat bestaat uit mensen die vanuit de hele wereld samenkomen voor vrijheid, vooral religieuze vrijheid. Het is lastig om zoiets te horen van iemand die president van de Verenigde Staten wil worden."

Angelina is al vijftien jaar actief als ambassadrice voor het vluchtelingenagentschap UNHCR van de Verenigde Naties en vergelijkt de huidige situaties met de Tweede Wereldoorlog. "Toen sloegen er ook mensen op de vlucht." De 40-jarige actrice is van mening dat landen samen actie moeten gaan ondernemen om de (vluchtelingen)crisis de baas te kunnen zijn.

NieuwsFilm

meest populair