Woody Harrelson verhuist naar George Clooney's 'Suburbicon'

Woody Harrelson verhuist naar George Clooney's 'Suburbicon'

Ook Matt Damon, Julianne Moore, Josh Brolin en Oscar Isaac wonen daar.

Acteur/regisseur George Clooney tracht voor zijn volgende film Suburbicon weer een sterrencast bijeen te verzamelen. De eerste namen die bij de film noir betrokken raakten waren Matt Damon, Julianne Moore en Josh Brolin. Sindsdien heeft Oscar Isaac ook een mooi plekje in de cast verworven. The Wrap meldt nu dat Clooney een nieuw gezicht heeft aangenomen, namelijk Woody Harrelson.

De misdaad/dramedy is geschreven door de gebroeders Coen en draait om het gelijknamige stadje. Het is er vredig en familievriendelijk. Daar lijkt een eind aan te komen wanneer er ergens een woninginbraak plaatsvindt. Het leidt tevens naar een opvallende transformatie van een vrijwel volmaakte familie. Plotseling keren zij zich tot snode zaken, waaronder afpersing, vergelding en verraad.

Suburbicon wordt sinds diens aankondiging vergeleken met het regiedebuut van Ethan en Joel Coen: Blood Simple. De productie, die ergens in augustus begint, wordt verzorgd door Smokehouse, Silver en Black Bear Pictures. Harrelson was pas geleden in de bioscoop te zien met Triple 9. Binnenkort kunnen zijn fans hem wederom op het witte doek bewonderen. Now You See Me 2 komt immers over drie weken uit.



NieuwsFilm

meest populair