Cara Delevingne ontvangt boete wegens verbaal geweld

Cara Delevingne ontvangt boete wegens verbaal geweld

Aanvaring met beveiligingsmedewerkers in Parijs is merkwaardig verlopen.

Model/actrice Cara Delevingne heeft kennelijk een kort lontje. Dat bleek nadat ze begin deze week in de problemen kwam op een treinstation in Parijs met de beveiliging. Toen de medewerkers haar bagage terzijde namen voor een willekeurige controle zou ze een meltdown hebben gehad. Diverse toeschouwers vertelden aan het Britse boulevardblad The Sun dat ze zich als een verwend kreng gedroeg. Het zou volgens hen te maken hebben gehad met haar bekendheid.

De 23-jarige Engelse was in Parijs voor de opnames van Valerian and the City of a Thousand Planets. Ze wilde de trein naar Londen nemen om de verjaardag van haar zus bij te wonen toen haar reisgoed onderzocht werd. Delevingne kon dat niet verdragen en joelde de beveiligingsmedewerker uit. Later besloot een politieagent zich ermee te bemoeien, maar ook deze werd bedolven onder scheldwoorden. Daarna ging de actrice op haar knieën en bad dat ze snel aan boord mocht gaan.

Haar gebeden werden beantwoord in de vorm van een tweede, vrouwelijke agent. Ook deze ontving een "fuck you." Het was de laatste druppel die ervoor zorgde dat Delevingne in hechtenis genomen werd. De wetsdienaars brachten haar naar een privéruimte. Na een uur was ze gekalmeerd en kwam ze met rode ogen naar buiten, men vermoedt dat ze heeft gehuild. Omstanders hoorden dat ze haar excuses aanbood en de volgende trein nam. Voor haar luidde uitbarsting heeft ze een boete gekregen.

"Het was een complete meltdown te midden van veiligheidsmaatregelen," meldt een persoon die ter plaatse was. "Er waren minstens 20 mensen aanwezig, het kon haar niets schelen dat ze het zagen. Alsof ze dacht dat ze zich niet aan dezelfde regels hoefde te houden, omdat ze bekend is." Een andere toeschouwer meldde: "Cara was samen met een vriendin die haar probeerde te kalmeren, maar het werkte niet. Ze schreeuwde: 'Laat hem zijn verdomde werk doen, dit is belachelijk.' Het was bizar."



NieuwsFilm

meest populair