Gerucht: Daniel Craig wijst terugkeer James Bond af

Gerucht: Daniel Craig wijst terugkeer James Bond af

Hij zou echt helemaal klaar zijn met de rol.

Acteur Daniel Craig speelt al elf jaar de rol van James Bond. Sinds we hem in zijn vierde film zagen, Spectre, heeft hij telkens benadrukt van plan te zijn de rol over te dragen. The Daily Mail zegt nu dat hem was aangeboden de rol nog twee keer te spelen, maar dat hij het aanbod afwees.

Volgens de krant, die zich op anonieme bronnen baseert, zou hij bijna 100 miljoen dollar aangeboden hebben gekregen voor nog twee films. Dat hij het aanbod afwees, zou betekenen dat hij geheel stopt met de rol. Voor de films die Craig tot nu toe maakte als Bond, kreeg hij in totaal zo’n 55 miljoen dollar betaald.

”Daniel is klaar – heel simpel – dat heeft hij de bazen van MGM verteld na SPectre. Ze hebben een grote berg geld naar hem gegooid, maar dat is niet wat hij wilde. Hij heeft het de mensen verteld na de opnames, dat het zijn laatste keer zou zijn, maar het filmbedrijf had het gevoel hem over te kunnen halen door meer geld te bieden.”

Het is nog niet bevestigd, maar het heeft er in elk geval alle schijn van dat Craig inderdaad klaar is met de rol. Wat vinden jullie daarvan?



NieuwsFilm

meest populair