Omschrijving enkele scenes 'Star Trek Beyond'

Omschrijving enkele scenes 'Star Trek Beyond'

Eindelijk weer wat meer informatie.

Er was afgelopen weekend een heus fan evenement rond Star Trek Beyond, waar de officiële tweede trailer van Justin Lins film vrijgegeven werd. Fans werden tijdens het evenement ook getrakteerd op een aantal scènes van de film, waarvan beschrijvingen online geplaatst zijn. In dit bericht tref je de omschrijvingen aan. De film draait vanaf 21 juli in de bioscoop.

Drie jaar op reis


De eerste clip die vertoond werd draait om de complete bemanning. Captain James T. Kirk (Chris Pine) neemt een nieuwe toevoeging aan zijn logboek (Stardate 2263.45) op en terwijl hij vertelt dat de bemanning al drie jaar op weg is, zijn er beelden van verschillende locaties aan boord van de Enterprise. Zo is te zien dat er tussen meerdere crewleden relaties zijn ontstaan en horen we dat de Federation zich nu uitgebreid heeft naar tweehonderd planeten. Tussendoor is Hikaru Sulu (John Cho) vader geworden.

Kirks verjaardag

Een andere clip toont de verjaardag van Kirk. Dr. Leonard McCoy (Karl Urban) en Kirk vieren met een fles sterke drank dat hij jarig is. Kirk is nu een jaar ouder dan zijn vader geworden is en vraagt zich af waarom hij bij Starfleet zit. Mogelijk is dat omdat hij het nalatenschap van zijn pa wil eren, maar zeker is hij daar niet over.

Aanval op de Enterprise

Andere beelden tonen de aanval van buitenaardse wezens op de Enterprise. In de trailers zagen we die al voorbij komen: er waren honderden, zo niet duizenden kleine ruimteschepen die de Enterprise aanvallen op zijn meest zwakke plek, de nek van het schip. Daarmee wordt de grote schotel afgesneden van de rest en moet de bemanning het schip verlaten. De bemanningsleden eindigen verspreid over een grote planeet, waarbij Kirk met Chekov (Anton Yelchin) en een onbekend vrouwelijk bemanningslid eindigt.

Spock & Kirk

Tot slot vertoonde Paramount Pictures nog wat beelden van Kirk en Commander Spock (Zachary Quinto). Voor de ramp plaatsvindt staan ze samen in een turbolift. ”Ik denk dat we een goed team vormen,” vertelt Kirk. Daarop antwoordt Spock zonder enige emotie te tonen: ”Ik denk het ook.”

NieuwsFilm

meest populair