Verhelderende tweede trailer 'Star Trek Beyond'!

Verhelderende tweede trailer 'Star Trek Beyond'!

Update: Nu met mooie poster.

UPDATE: Er is nu ook een tweetal mooie posters vrijgegeven, waarvan de eerste verwijst naar de allereerste film in de franchise. Je kan beide posters onderaan dit bericht vinden.

Hieronder kan je dan eindelijk de tweede trailer van Paramounts Star Trek Beyond bekijken. De trailer komt rijkelijk laat: de release van de film staat al over twee maanden gepland. Toch is niemand van plan om de film van regisseur Justin Lin uit te stellen en houdt men het volste vertrouwen in wat de film ons brengen kan. Waar de vorige (en eerste) trailer die werd vrijgegeven vooral liet zien dat de crewleden van de Enterprise weer terug waren voor een actievol avontuur, is deze nieuwe trailer er een die meer perspectief op het verhaal van de film biedt. Duidelijk is dat de film vooral gaat draaien om de crew van de Enterprise die elkaar zoekt. Zonder verder omhaal, hieronder de tweede trailer van Star Trek Beyond.



In deze derde film sinds de franchise gereboot is keren alle acteurs van de voorgaande films terug: Chris Pine (Captain James T. Kirk), Zachary Quinto (Commandor Spock), Karl Urban (Dr. Leonard 'Bones' McCoy), Simon Pegg (Montgomory 'Scotty' Scott), John Cho (Hikaru Sulu), Zoe Saldana (Nyota Uhura) en Anton Yelchin (Pavel Chekov). We treffen hun personages enige tijd in de vijfjarige missie die de Enterprise diep in de ruimte onderneemt aan.

Ze komen flink in de problemen als een buitenaards wezen, Krall (Idris Elba) genaamd, het schip vernietigt. Zonder bemanning of schip, moet de crew zich een weg van een vreemde en vijandelijke planeet zien te vechten, iets wat ze doen met behulp van de mysterieuze en mooie Jaylah (Sofia Boutella).

Star Trek Beyond komt op 21 juli uit in de bioscoop. Mooie timing, want dit jaar bestaat de franchise vijftig jaar. De komende tijd wordt sowieso spannend, want afgezien van deze film, wordt er op dit moment ook gewerkt aan een compleet nieuwe serie, die in februari 2017 in première gaat.





NieuwsFilm

meest populair