Justin Lin mogelijk terug voor 'Fast & Furious 10'

Justin Lin mogelijk terug voor 'Fast & Furious 10'

Vin Diesel is erg overtuigend...

Op dit moment vinden de opnames plaats van Fast & Furious 8. Dat onder leiding van regisseur F. Gary Gray, maar ondanks zijn aanwezigheid lijkt acteur Vin Diesel erop gebrand iemand anders de laatste film te laten maken. Voorlopig staan nog twee andere films gepland: een negende voor april 2019 en een tiende voor april 2021.

Die tiende film is gepland als afsluiter van de franchise, en Diesel vindt dat regisseur Justin Lin terug moet keren daarvoor. Hij maakte de derde tot en met de zesde film in de franchise. ”Ik ga hem terughalen,” vertelde Diesel tegenover Wired. ”Elke keer als we een dag vrij hadden – zelfs op Thanksgiving, zijn favoriete vakantie – waren Justin en ik aan het werk om te kijken hoe ver we konden gaan. Succes komt voort uit tien jaar van die mentaliteit.”

En Lin vertelde: ”Vin zegt dat je moet afmaken waarmee je begint. En hij is erg overtuigend.” Op dit moment werkt Lin echter nog aan Star Trek Beyond, dat op 21 juli in première moet gaan. Verder vindt de premiere van Fast & Furious 8 plaats op 13 april 2017.



NieuwsFilm

meest populair