De held in 'The Predator' is al onthuld

De held in 'The Predator' is al onthuld

En welke sci-fi klassieker geeft Shane Black inspiratie?

Na een podcast met The Nice Guys-regisseur Shane Black weet Empire weer een en ander te melden over The Predator, de vierde film in de reeks. Black onthulde onder meer de naam van het hoofdpersonage en welke sci-fi klassieker inspiratie geeft.

Het "inventieve vervolg" moet volgens Black "een poging zijn om de Predator te ‘event-ise’-en" Het moet volgens de filmmaker meer mysterieus worden. "Er is door de jaren heen te veel gedaan met de Predator."

Black weet zelfs al wat hij moet doen om de film meer mysterieus te maken. "De film moet hetzelfde gevoel van verwondering krijgen als [Steven Spielbergs] Close Encounters had toen deze uitkwam. Dat is wat we willen, al weten we dat het nagenoeg onmogelijk is. Maar we gaan het proberen."

Ook wil hij de schaal van de film beperkt houden: "De film heeft geen 50 Predators rijdend op motoren. Het moet voelen als een sterk verhaal met veel smaken." Ook gaf hij een leuk detail prijs, namelijk de naam van het hoofdpersonage: "De held van de film. De naam die ik heb gegeven is Quinn McKenna." Black voegde eraan toe dat dit nog zou kunnen veranderen, aangezien er pas net wordt gewerkt aan de film.

The Predator staat gepland voor 2 maart 2018.



NieuwsFilm

meest populair