Kristen Stewart weer samen met voormalig assistente

Kristen Stewart weer samen met voormalig assistente

Hand in hand liepen de twee over de rode loper in Cannes.

Kristen Stewart (Twilight, On The Road) is weer samen met haar voormalige assistente, Alicia Cargile. De twee liepen hand in hand over de rode loper in Cannes.

Kristen en Alicia waren in Zuid-Frankrijk voor een speciale screening van de film 'American Honey' waarin Riley Keough, een goede vriendin van de actrice, te zien is. Ook werd de nieuwe film van Kristen 'Personal Shopper' op het filmfestival van Cannes getoond, maar deze kreeg nogal wisselende reactie's. De eerste screening van de film viel tegen, terwijl na een screening enkele dagen later een staande ovatie volgde.

Alicia Cargile en Kristen hadden eerder een relatie. De relatie werd toen bevestigd door de moeder van de actrice, Jules. "Ze is gelukkig," aldus Jules in juni 2015. Kristen en Alicia beëindigde de relatie in de herfst van dat jaar.

Van 2008 tot 2014 had Kristen een relatie met Robert Pattinson, maar deze relatie eindigde nadat bekend werd gemaakt dat Kristen een affaire had met regisseur Rupert Sanders, die destijds getrouwd was met model Liberty Ross. Enkele weken geleden zette de Twilight-actrice een punt achter haar relatie met de Franse zangeres Stephanie Sokolinski.

NieuwsFilm

meest populair