Alexis Bledel al lang en breed moeder

Alexis Bledel al lang en breed moeder

Volgens een 'Gilmore Girls'-collega is ze vorige herfst bevallen.

Sommige bekendheden geven nou eenmaal veel om hun privacy. Alexis Bledel (tv-serie Gilmore Girls) en Vincent Kartheiser (tv-series Angel, Mad Men) ook. De twee zijn sinds medio 2012 een stel, wat publiekelijk gemaakt werd, evenals hun verloving een jaar later. Maar hetzelfde geldt niet voor hun geheimzinnige huwelijk en eerste zwangerschap.

Bledel (34 jaar) en Kartheiser (37 jaar) trouwden in Californië anno 2014. Dat hielden ze lekker geheim. Het in verwachting zijn van een kind was echter een stuk lastiger voor Bledel. Nochtans is het man en vrouw gelukt om de bevalling stil te houden. Scott Patterson, die ook in Gilmore Girls verscheen, heeft het echter per ongeluk weggegeven in een interview met Glamour. Deze hield hij om het nieuwste seizoen te promoten waar men sinds begin februari mee bezig is, getiteld A Year in the Life.

De acteur sprak zijn mond voorbij: "Ze is opgebloeid als vrouw en nu is ze een trotse kersverse moeder, getrouwd en gelukkig. Ik herinner me haar als een 18-jarig meisje, dat net klaar was met school, naar Hollywood vertrok en een beetje overdonderd was. Ze is ontzettend sympathiek, intelligent en lief. Er is niets aan haar veranderd, ze ziet er hetzelfde uit." De actrice is vorig jaar al bevallen van een zoontje.

Naar verluidt hebben Bledel en Kartheiser elkaar ontmoet op de set van Mad Men, waarin Bledel een paar keer optrad. Jon Hamm had hun liefdesrelatie achter de schermen al vlug door. "Ik wist wel dat hij haar in een vroeg stadium al leuk vond. Ik was een voorstander van hun vereniging."



NieuwsFilm

meest populair