James Franco gaat met Lucy Liu en Snoop Dogg naar 'Future World'

James Franco gaat met Lucy Liu en Snoop Dogg naar 'Future World'

Ook Milla Jovovich en Suki Waterhouse in de wereld die geschapen wordt door Franco zelve.

Een paar dagen terug kondigde James Franco een nieuw project aan: Future World. Daarvan heeft hij zelf het verhaal bedacht. Hij zal er eveneens een rol in uitvoeren en samen met Bruce Thierry Cheung regisseren. Het project wordt omschreven als een onafhankelijke post-apocalyptische thriller. Kort daarna werd Milla Jovovich aan de cast toegevoegd. Inmiddels heeft Franco nog meer spelers opgetrommeld: Lucy Liu, Suki Waterhouse, Margarita Levieva, Jeffrey Wahlberg, Snoop Dogg en Method Man.

We volgen een jongeman van adellijke afkomst die door de gevaarlijke woestenij van de toekomstige wereld reist, op zoek naar medicijnen voor zijn zieke moeder. Samen met zijn loyale, robotachtige lijfwacht Ash gaat hij het avontuur aan. De woeste landstreek wordt daarbovenop door een krijgsheer geteisterd, wat van de onderneming een lastige klus maakt.

Bruce Thierry Cheun pende met Jay Davis het scenario. We weten nog niet wie de bovengenoemde namen in de film zullen spelen. Future World wordt geproduceerd door Dark Rabbit Production. Wanneer het kleinschalige spektakel van Franco moet uitkomen, of opgenomen wordt, is ook nog een verrassing.



NieuwsFilm

meest populair