Trailer 'Equity' barst van de girl power

Trailer 'Equity' barst van de girl power

De vrouwelijke variant op Wall Street.

Sony Classics komt met onderstaande trailer van Equity, een nieuw drama dat eerder dit jaar in première ging tijdens het Sundance Film Festival. Anna Gunn (Breaking Bad) speelt een investeringsbankier die indruk wil maken op haar baas, maar zodoende verstrikt raakt in een web van politiek en bedrog.

Wanneer investeringsbankier Naomi Bishop (Gunn) een promotie aan zich voorbij ziet gaan, zet ze haar zinnen op een deal waar ze zeker indruk mee zal maken. Ze zet vol in op een startende, veelbelovende onderneming, maar op den duur wordt duidelijk dat er toch iets niet in de haak is. Met een agressieve aanklager op haar hielen en een moeizame verstandhouding met haar jongste kind, besluit Naomi niet langer haar oren te laten hangen naar de meedogenloze, door mannen gedomineerde wereld waar ze eigenlijk zo dol op is.

De rest van de cast bestaat uit James Purefoy, Sarah Megan Thomas, Alysia Reiner en Craig Bierko. Equity van regisseuse Meera Menon en scenariste Amy Fox komt in de VS uit op 29 juli.



NieuwsFilm

meest populair