Priyanka Chopra wil de volgende James Bond zijn

Priyanka Chopra wil de volgende James Bond zijn

Ook Gillian Anderson ziet het portretteren van de geliefde spion wel zitten.

Priyanka Chopra speelt momenteel een FBI agente in de ABC-serie 'Quantico', maar de actrice heeft haar zinnen gezet op een grotere, wild begeerde rol.

In een interview met het tijdschrift Complex vertelde de 33-jarige actrice dat er al vaker tegen haar is gezegd dat ze een geweldige Bond-girl zou zijn. "Mensen vragen me altijd of ik geïnteresseerd ben om een keer een Bond-girl te spelen", aldus de Indiase. "Maar fuck that, ik wil Bond zijn."

Het is nog onbekend wie de rol van Daniel Craig over gaat nemen, maar Priyanka zegt dat ze graag wat aan de manier van casten in Hollywood wil veranderen. "Ik was er zeker van dat ik geen stereotype Indiase wilde zijn," aldus de actrice die haar carriere begon als Bollywood-actrice. "Het is geweldig! Het is wat we zijn, en ik hou ervan. Ik hou van sari's, muziek, henna en dansen, maar dat is niet alles wat we zijn."

"Toen ik Miss World werd, werd ik overspoeld met rollen in India. En ik dacht, 'Weet je wat? Ik ben hier niet voor niets terecht gekomen', en ik begon te geloven dat ik de andere Destiny's Child was naast Beyonce, het lot had andere plannen voor mij."

Afgelopen weekend grapte ook 'X-Files'-actrice Gillian Anderson dat zij het niet erg zou vinden om gecast te worden als de geliefde spion. "Het is Bond, Jane Bond," aldus de 47-jarige actrice op Twitter.




NieuwsFilm

meest populair