Afgrijselijke trailer 'The Adventures of Panda Warrior' (waarschuwing: dit is ongekend slecht)

Afgrijselijke trailer 'The Adventures of Panda Warrior' (waarschuwing: dit is ongekend slecht)

Deze onwerkelijke 'Kung Fu Panda' rip-off gaat nog veel kinderen nachtmerries bezorgen.

Voordat je onderstaande trailer een kans geeft, willen we je aanraden eventuele kinderen even de kamer uit te sturen. The Adventures of Panda Warrior is een in China geproduceerde rip-off van Kung Fu Panda, maar in tegenstelling tot die DreamWorks-franchise is de uitvoering hier in elk opzicht afgrijselijk. Het ziet er zelfs zo slecht uit dat het je kinderen - en jou misschien ook wel - nachtmerries zou kunnen bezorgen. Sterkte!

Ironisch genoeg verleent een zekere Rob Schneider zijn stem aan het hoofdpersonage Patrick. Hij is een vreedzame soldaat uit het oude China, die op magische wijze naar Merryland wordt getransporteerd en in een pandabeer wordt veranderd. Patrick moet de handen ineen slaan met Peggy het vliegende varken (Lauren Elizabeth), GoGo de avontuurlijke geit (Haylie Duff) en King Leo de moedige leeuw (Norm MacDonald) om de ooit zo vreedzame wereld te bevrijden uit de klauwen van een kwaadaardige, negenkoppige slang.

Om één of andere reden brengt Lionsgate The Adventures of Panda Warrior uit op dvd, vanaf 2 augustus in de winkels. Begin maar alvast met sparen (voor iets anders).



NieuwsFilm

meest populair