Algemeen

Eerste personageposters 'Star Trek Beyond'!

We zien Spock, Chekhov Jaylah en Leonard McCoy!

door Jim Pedd om 17:20 in Algemeen
Na een aantal maanden van opmerkelijk weinig nieuws, lijkt Paramount de marketing van Star Trek Beyond nu echt op gang gebracht te hebben. De studio heeft de afgelopen dagen een nieuwe trailer en een poster vrijgegeven. Nu zijn er vier personageposters, van Zachary Quinto's Mr. Spock, Anton Yelchins Chekhov, Sofia Boutella’s Jaylah en van Karl Urbans Leonard “Bones” McCoy.

Spock kennen we allemaal als de eerste hybride tussen mens en Vulcan. Hij is verder de wetenschapsofficier van de Enterprise. Verder is er natuurlijk Yechins Chekhov, de communicatieofficier van het ruimteschip. Jaylah is een gloednieuw personage in de franchise en eentje dat de bemanning van de Enterprise vermoedelijk gaat helpen bij hun pogingen te ontsnappen van de planeet waar ze in de film stranden. McCoy kennen we natuurlijk als de arts aan boord van het schip. Hij zal samen met de rest van de bemanning flink in de problemen komen, als het schip neergehaald wordt door de slechterik Krall (Idris Elba).

Hoe die gebeurtenis zich voltrekt, en hoe de bemanning Krall verslaat, kunnen we vanaf 2 juli in bioscoop zien.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Asperientje

Avatar

Het lijkt niet eens op Karl Urban

ridjieddo

Avatar

Asperientje "Het lijkt niet eens op Karl Urban"


Idd x'D

Xenolicker

Avatar

Gelijk heb je Asperientje, hij lijkt zo wel op Dokter McCoy! Hij zal toch niet in de huid kruipen van een ander karakter dan hemzelf? Hij zal toch niet - moge god ons behoeden - gaan acteren?!

Gilead

Avatar

Mooie posters!

Muufley

Avatar

Mooie posters maar een beetje photoshop overkill op sommige plaatsen.

budspencer

Avatar

Ik vind dat ze met Star Trek een erg leuke weg zijn ingeslagen de laatste jaren. Mooie, solide films met een goede balans tussen humor, spanning en actie. Vorige week deel 1 weer zitten kijken met mijn zoontje, die staat nu op Netflix. Ik kijk zeker ook weer erg uit naar deze. :+

Ed Crane

Avatar

budspencer "Ik vind dat ze met Star Trek een erg leuke weg zijn ingeslagen de laatste jaren. Mooie, solide films met een goede balans tussen humor, spanning en actie. Vorige week deel 1 weer zitten kijken met mijn zoontje, die staat nu op Netflix. Ik kijk zeker ook weer erg uit naar deze. :+"


Mee eens, de twee nieuwe films zijn gewoon prima. Het niveau doet zeker niet onder aan het niveau van de vorige reeks (of eigenlijk twee reeksen). Veel klagende Trekkies kunnen gewoon niet tegen verandering (wat niet verrassend is voor fanboycultuur) en hemelen de voorgaande reeks nogal op, alsof dat allemaal juweeltjes zijn of zo.

NieuwsFilm

meest populair