Twee nieuwe featurettes plus twee clips 'TMNT: Out of the Shadows'

Twee nieuwe featurettes plus twee clips 'TMNT: Out of the Shadows'

De featurettes richten zich op acteurs Megan Fox en Stephen Amell, die de rollen van respectievelijk April O'Neil en Casey Jones spelen.

Met nog maar een paar weken te gaan, is Paramount Pictures momenteel bezig met een online offensief om sequel Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows aan de man te brengen. Vandaag hebben we dan ook twee nieuwe featurettes voor jullie, die zich vooral richten op acteurs Megan Fox en Stephen Amell, die de rollen van respectievelijk April O'Neil en Casey Jones spelen. Daarnaast ook twee nieuwe clips van de film. Al dit moois kun je natuurlijk hieronder bekijken!

De hoofdrollen in Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows worden naast Fox en Amell gespeeld door Brian Tee (Shredder), Will Arnett (Vernon Fenwick), Tyler Perry (Baxter Stockman), William Fichtner (Eric Sacks), Gary Anthony Williams (Bebop) en Stephen Farrelly (Rocksteady). De regie is in handen van regisseur David Green (Earth to Echo). De producent is opnieuw Michael Bay. De film draait vanaf 16 juni 2016 in de Nederlandse (3D) bioscoop.






NieuwsFilm

meest populair