Algemeen

Rosa Salazar bemachtigt hoofdrol in 'Alita: Battle Angel'

De langverwachte film wordt gerealiseerd door Robert Rodriguez en James Cameron.

door Zilko Tarici om 09:57 in Algemeen
Vorige maand werden de topkandidaten voor de hoofdrol in de langverwachte manga-verfilming Alita: Battle Angel onthuld. maar volgens Collider is de kogel door de kerk en is Rosa Salazar (Maze Runner: The Scorch Trials) nu officieel gecast als het hoofdpersonage in de film van Robert Rodriguez.

Alita: Battle Angel speelt zich af in de 26e eeuw en gaat over Alita, een vrouwelijke cyborg die haar geheugen kwijt is en uit een schroothoop wordt gehaald door een dokter. De nieuwe Alita herinnert zich alleen haar martial arts-training en wordt nu ingezet om grote criminelen uit te schakelen. De film bestaat echter niet alleen uit actie en avontuur, want we zien ook hoe een jonge vrouw zichzelf en de liefde ontdekt.

James Cameron ontwikkelt de manga-verfilming al ruim 10 jaar, maar omdat hij nu vier Avatar-sequels gaat maken, heeft hij de regie overgedragen aan Rodriguez, die voor het eerst met een monster-budget zal werken. Cameron doet wel dienst als producent, samen met Jon Landau voor 20th Century Fox.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Scheerzeep

Avatar

Fijn dat ze dat nu al weet voor een film die pas in 2030 uitkomt of zo... :')

Moviemagic

Avatar

De film bestaat echter niet alleen uit actie en avontuur, want we zien ook hoe een jonge vrouw zichzelf en de liefde ontdekt.


Ik was al bang dat we alleen actie en avontuur zouden krijgen. Nu we gaan zien hoe een jonge vrouw zichzelf en de liefde gaat ontdekken zal ik zeker een kaartje reserveren.

Muufley

Avatar

Ben minder on de indruk van het feit dat Rodriguez de regisseur hiervan is.

Asperientje

Avatar

Muufley "Ben minder on de indruk van het feit dat Rodriguez de regisseur hiervan is."


Zijn films zijn heel wisselend, maar er zitten wel een paar pareltjes tussen.

NieuwsFilm

meest populair