Video

Tease voor 'Transformers: The Last Knight'

Piep, piep, piep... Er is iets groots onderweg.

door Bram de Groot om 20:34 in Video
Eerder deze maand werd de titel onthuld voor de vijfde Transformers-film van Michael Bay en nu is er een eerste tease. Veel stelt het niet voor, maar we worden wel warm gemaakt voor iets dat gaat gebeuren op 31 mei.

Via een morse code wordt ons in onderstaande video het volgende duidelijk gemaakt: "I'M COMING FOR YOU MAY 31." De vraag is nu wat het wordt. De kans is groot dat we een eerste soort van teaser (trailer) voor Transformers: The Last Knight te zien krijgen, of dat er meer duidelijk wordt over het Transformers Cinematic Universe, welke komende jaren zal uitdijen.In The Last Knight keren onder meer Mark Wahlberg (Cade Yeager) en Josh Duhamel (Lt. William lennox) terug en zien we vermoedelijk hoe het Optimus Prime (Peter Cullen) vergaat in zijn zoektocht naar de scheppers van de Transformers. Vanaf 22 juli 2017 in de Nederlandse bioscopen.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kurtje79

Avatar

Wat een onzin!

Brozius

Avatar

Coming to you humans may 31st, als mijn vertaling correct is.

horizon

Avatar

Kurtje79 "Wat een onzin!"

Is toch grappig deze onzin.

Heb zelf ooit zo'n soort teaser dingen gemaakt voor iets.

KeesjeNL

Avatar

Filmtotaal; Waarschuw eens de volgende keer bij filmpjes DIE NIET ZACHT KUNNEN WORDEN gezet of dat er geen volumeknop bijzit...

Decepticon

Avatar

horizon "Is toch grappig deze onzin.

Heb zelf ooit zo'n soort teaser dingen gemaakt voor iets."
Ik vind het ook leuk, doet mij denken aan de eerste film. Waar de mensen als eerste die vage sound horen als de Decepticons inbreken in de militaire database om al die files te stelen.
Ik hoop dan ook dat we weer een hele goede teaser krijgen zoals die voor de eerste film en die voor Dark of the Moon. Fantastische teasers zijn dat!!

lekkergenieten

Avatar

Er gaan ook geruchten rond dat Witwicky terugkeert.Ik betwijfel of dat gaat gebeuren.In ieder geval ben benieuwd wat we gaan te zien krijgen de 31ste.

Decepticon

Avatar

lekkergenieten "Er gaan ook geruchten rond dat Witwicky terugkeert.Ik betwijfel of dat gaat gebeuren.In ieder geval ben benieuwd wat we gaan te zien krijgen de 31ste."
Dat heb ik nog nergens gelezen. Zou ik wel graag willen zien, ik vind Shia goed en perfect als Sam Witwicky voor de Transformers films. Waar heb je dat gelezen?

Hancock

Avatar

Laat maar komen svp

lekkergenieten

Avatar

Decepticon "Dat heb ik nog nergens gelezen. Zou ik wel graag willen zien, ik vind Shia goed en perfect als Sam Witwicky voor de Transformers films. Waar heb je dat gelezen?"Op movieweb.com

NieuwsFilm