Miles Morales in geanimeerde 'Spider-Man' film?

Miles Morales in geanimeerde 'Spider-Man' film?

Sony zou er alles aan doen om de animatiefilm te onderscheiden van de live-action variant.

Nu Spider-Man in de vorm van acteur Tom Holland officieel de overstap gemaakt heeft naar het Marvel-filmuniversum, zou je denken dat er geen films meer komen rond het personage van de hand van Sony. Het tegendeel is waar – de studio heeft nog altijd een geanimeerde Spider-Man-film in ontwikkeling onder Phil Lord en Chris Miller.

Volgens Heroic Hollywood moet die film zich onderscheiden van de live-action tegenhanger door een compleet andere incarnatie van de webslingeraar te gebruiken. Niet Peter Parker maar Miles Morales zou hierin een rol moeten gaan spelen. Hij is een dertienjarige jongen uit Brooklyn die als hij soortgelijke krachten krijgt als Peter Parker uiteindelijk het stokje van hem overneemt.

Toen pas net bekend was geworden dat Marvel en Sony samen gingen werken aan Spider-Man, was er al het verhaald at Morales in live-action films voor zou gaan komen. Die stap werd niet gemaakt, dus ergens lijkt dit berucht wel waarschijnlijk. Vooralsnog zal het nieuws echter niet bevestigd worden: de film staat pas gepland voor december 2018.



NieuwsFilm

meest populair