Algemeen

Cara Delevingne en Dane DeHaan op nieuwe setfoto's 'Valerian'

Regisseur Luc Besson deelde de foto's van het scifi-epos via zijn Facebookpagina.

door Zilko Tarici om 10:24 in Algemeen
Begenadigd egisseur Luc Besson (Lucy), Leon, The Fifth Element) heeft via zijn Facebookpagina een reeks nieuwe setfoto's van zijn nieuwe scifi-epos Valerian and the City of a Thousand Planets vrijgegeven. Op de foto's zien we o.a. hoofdrolspelers Cara Delevingne en Dane DeHaan. Je kunt de setfoto's hieronder bekijken!

Delevingne en DeHaan worden in Valerian vergezeld worden door acteurs zoals Clive Owen, Ethan Hawke en Grammy Award-winnaars Herbie Hancock en Rihanna. Deze verfilming van Pierre Christin en Jean-Claude Mezieres' graphic novels laat zien hoe de mensheid in de 28e eeuw tijdreizen ontdekt en agenten erop terugstuurt in de tijd om de geschiedenis te beschermen.

Luc Besson (Lucy, The Fifth Element) regisseerde de film, die de duurste productie is die gemaakt werd door Bessons productiemaatschappij EuropaCorp. De oorspronkelijke stripreeks werd meer dan 10 miljoen keer verkocht en naar 21 talen vertaald. Valerian moet onze bioscopen bereiken in juli 2017.


9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Valerian Ascending?

Ed Crane

Avatar

Hopelijk wordt dit een soort tweede Fifth Element. T+)

ridjieddo

Avatar

Cara Delevingne :~

YOLO

Avatar

Ed Crane "Hopelijk wordt dit een soort tweede Fifth Element. T+)"

Ik neem dat je wel weet wie de wereld (decors/vormgeving) van Fifth Element heeft ontworpen. Dat was Mézières. Striptekenaar van Ravian. Als je dat nog niks zegt Ravian is de Nederlandse naam van een Franse strip Valérian. Laat toevallig wezen dat deze film gebaseerd is op Ravian/Valérian.

Serafijn

Avatar

Die 1 na laatste foto: Man's got some BOOTY! :D

Steve-O

Avatar

Besson zei eens dat hij het jammer vond dat hij niet alle nieuwe technologie voor The Fifth Element kon gebruiken wat net daarna allemaal beschikbaar kwam. Nu dan eindelijk z'n kans :P

Ziet er goed uit, zet alleen m'n vraagtekens bij de hoofdrollen.. DeHaan heeft niet echt charisma en van Delevingne moet ik nog overtuigd worden.

Ed Crane

Avatar

YOLO "Ik neem dat je wel weet wie de wereld (decors/vormgeving) van Fifth Element heeft ontworpen. Dat was Mézières. Striptekenaar van Ravian. Als je dat nog niks zegt Ravian is de Nederlandse naam van een Franse strip Valérian. Laat toevallig wezen dat deze film gebaseerd is op Ravian/Valérian."


Ik weet inderdaad dat de film gebaseerd is op de Franse strip Ravia/ Valérian. Vandaar de vergelijking en dat ik hoop dat't net zoiets wordt. Vooral de specifieke vreemde dystopische visie en humor van The Fifth Element vond ik erg leuk en ik hoop dat daar ook iets soortgelijks van in komt, dat bedoel ik vooral. Ik heb een paar deeltjes van Ravian in de stripsectie van m'n man-cave liggen; ik vind sommige ideeën en ontwerpen wel aardig, maar de tekenstijl kan beter. Maar goed, in de film merk je weinig van die stijl natuurlijk.

Ik ben een groot liefhebber van dit soort Franse strips, vooral die van Metal Hurlant zoals het werk van Moebius, Bilal en Jodorowsky. Vandaar ook dat ik Fifth Element zo leuk vind, het is daar duidelijk op gebaseerd, vooral ook werk van Moebius. Dat de tekenaar van Ravian ontwerpen voor de film gemaakt heeft wist ik niet, dus bedankt voor de info :+

Barbossas

Avatar

Cara Delevingne doet me denken hier aan de clip van Taylor Swift - Bad Blood haha. Altijd mooi om haar te zien!! Film zal ook vast goed zijn.

NieuwsFilm

meest populair