Jeremy Irons: 'Batman v Superman' terecht bekritiseerd

Jeremy Irons: 'Batman v Superman' terecht bekritiseerd

Maar hij biedt meteen hoop voor de volgende film in de franchise.

Batman v Superman kreeg bij critici volgens RottenTomatoes gemiddeld een 4,9. Daarnaast haalde de peperdure comic-film die het bredere DC Filmuniversum moest lanceren wereldwijd zo’n 871 miljoen dollar op. Qua kritische reacties was het dus niet het grootste succes, maar de box office opbrengst mag er wel zijn. Nu vertelt acteur Jeremy Irons de kritiek deels terecht te vinden.

Tegenover de Daily Mail zei hij over de kritiek: ”Terecht ook. Ik bedoel, hij haalde 870 miljoen dollar op, dus de kritiek maakte niet uit, maar de film was wat volgepropt…” Dat legde hij uit door verder te vertellen dat het verhaal wat ”warrig was.” Toch heeft de acteur, die Alfred Pennyworth speelde, goed nieuws voor de fans.

”De volgende is wat makkelijker. Het scenario is in elk geval een stuk kleiner, het is meer lineair.” Het lijkt er dus op dat men geleerd heeft van de kritiek op Batman v Superman en die ook ter harte neemt. Irons zal verder voorlopig in elk geval in nog twee films te zien zijn. ”Ik ben op dit moment ook verbonden aan The Batman.” Daarnaast is Alfred uiteraard ook te zien in Justice League: Part One, waarvan de opnames op dit moment plaatsvinden.

NieuwsFilm

meest populair