Olivia Munn wil in 'X-Force' film spelen

Olivia Munn wil in 'X-Force' film spelen

Ze vindt het een geweldig idee om samen met Deadpool te zien te zijn.

X-Men: Apocalypse-ster Olivia Munn wil graag nog eens te zien zijn als Psylocke. Tegenover USA Today vertelde ze dolgraag te willen spelen in X-Force. Het lijkt de actrice geweldig om naast Deadpool (Ryan Reynolds) te zien te zijn. Wat de volgende stap voor het personage is, wordt mooi in het midden gelaten in Apocalypse, dus het zou zomaar mogelijk kunnen zijn.

”Dat zou een erg tof idee zijn,” vertelde Munn over een samenwerking tussen Pyslocke en Deadpool. ”Wat hij [Reynolds] met Deadpool gedaan heeft is geniaal en ik ben erg blij voor hem. Ik zou het heel tof vinden om te zien hoe Deadpool en wat andere X-Men personages samenkomen voor een X-Force film. Ik denk dat de hele wereld daarheen beweegt – iedereen die samenwerkt. Het draait nooit meer om alleen een personage, we komen altijd samen.”

Onlangs was er al een verhaal dat X-Force de formule van Deadpool zou volgen. Een rolletje voor Deadpool in die film moet ook goed mogelijk zijn, want acteur Ryan Reynolds heeft al eens laten weten dit wel te zien zitten. Vinden jullie een samenwerking tussen Psylocke en Deadpool interessant?

NieuwsFilm

meest populair