Gerucht: grote problemen voor 'Rogue One: A Star Wars Story'

Gerucht: grote problemen voor 'Rogue One: A Star Wars Story'

Disney zou allerminst tevreden zijn met de film.

In december gaat de eerste spin-off film in de geschiedenis van de Star Wars-franchise in première: Rogue One: A Star Wars Story. Volgens een gerucht van Page Six zou de film flink tegengevallen zijn bij eerste studioscreenings. ”De bazen bij Disney zijn niet blij met de film en ‘Rogue One’ moet in juli gedurende vier weken grote heropnames ondergaan,” schrijft het blad.

Normaliter zouden we een roddelkrant als Page Six allerminst geloven, maar daar staat tegenover dat het als eerste wist te melden dat Alden Ehrenreich gecast was als Han Solo. Het zou dus kunnen dat het een betrouwbare bron binnen Disney heeft en dat zou dit berucht geloofwaardig maken.

In Rogue One zien we hoe de rebellen de plannen van de eerste Death Star stelen van het Keizerrijk. De film zou in ”crisis” verkeren, maar tegelijk had men dit deels verwacht. Dat komt omdat de ”standaard gigantisch hoog ligt voor deze film na The Force Awakens.” Er hangt daarnaast veel af van de ontvangst van deze spin-off films, dus het klinkt ook logisch dat men het best mogelijke product wil afleveren.

Voorlopig lijkt het er in elk geval wel op dat de film gewoon in december in première gaat.



NieuwsFilm

meest populair