Meer details rond heropnames 'Rogue One: A Star Wars Story'

Meer details rond heropnames 'Rogue One: A Star Wars Story'

Waar ligt het probleem precies?

Gisteren was er zorgelijk nieuws rond de opnames van Rogue One: A Star Wars Story. De film zou ontzettend tegenvallen en naar verluidt worden er maar liefst vier weken aan heropnames gedaan. Toch melden The Hollywood Reporter en Deadline nu dat dit in de verwachting lag. De film zou ook niet zo echt tegenvallen en juist heropnames krijgen om hem wat lichter te maken.

THR schrijft daarover: ”De producenten bekeken de film en de toon klopte niet helemaal vergeleken met hoe een ‘klassieke’ Star Wars film zou moeten voelen.” Daarom vinden heropnames plaats om ”de stemming te verlichten en wat lichtheid naar het verhaal te brengen en een gevoel van plezier in het avontuur te introduceren.” De eerste versie die Gareth Edwards liet zien, zou wel goed zijn, maar gewoon niet voldoen aan de torenhoge verwachtingen. Dan is er nog Deadline, dat iets soortgelijks meldt: ”Volgens bronnen miste de eerste versie het randje dat The Force Awakens had.”

Dat er heropnames plaats zouden vinden lag ook altijd al in lijn der verwachtingen. Het hoort simpelweg bij dit soort peperdure filmproducties. Rogue One staat nog altijd gepland voor een release in december, iets dat waarschijnlijk niet gaat veranderen.



NieuwsFilm

meest populair