Algemeen

Jake Gyllenhaal speelt in 'Tom Clancy’s the Division'

De film zal gebaseerd worden op de populaire game van Ubisoft.

door Michelle Iwema om 14:03 in Algemeen
Jake Gyllenhaal gaat een rol spelen in de film The Division, gebaseerd op de gelijknamige populaire game. Game ontwikkelaar Ubisoft gaat de film maken, en Gyllenhaal is ook aan boord om de film mede te produceren.

Het is niet gek dat Ubisoft de game wil verfilmen. Het spel is wereldwijd een enorm succes en is de snelst verkopende game van Ubisoft ooit. Binnen een aantal dagen werd er al meer dan 330 miljoen dollar aan spellen verkocht.

Het spel is een third person shooter en speelt zich af in New York City, na een pokken uitbraak. Als speler ben je onderdeel van het Strategic Homeland Division, dat afgekort wordt met The Division. Spelers hebben de taak om onderzoek te doen naar de uitbraak en criminele activiteit die door de chaos is ontstaan, tegen te gaan.

Wanneer het filmen zal beginnen, is nog niet bekend gemaakt.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Ik zie het al voor me , dat Jake 5 magazijnen op iemands hoofd leeg schiet en dat die gene gewoon terug blijft schieten alsof r niks aan de hand is ;p
(kvin de graphix van NY in deze game wel echt supermooi.)

On topic : In de game zelf zit te weinig verhaal (wel toffe setting) ; dus dat zou in een film wel moeten kunnen.

(klopt alleen 1 ding niet aan `t divisionverhaal; het virus word door geld verspreid, maar de meeste mensen pinnen tegenwoordig toch? ;) )

M0vieFreak

Avatar

Dit kan zeker wel iets moois worden met de wereld van de game. Ik ben benieuwd. Smiley face

centr1no

Avatar

Chris23 "
(klopt alleen 1 ding niet aan `t divisionverhaal; het virus word door geld verspreid, maar de meeste mensen pinnen tegenwoordig toch? ;) )"


Nee.

nieuwslaatste nieuws

meest populair