Nieuwe scenarist ingehuurd voor 'Logan's Run'-remake

Nieuwe scenarist ingehuurd voor 'Logan's Run'-remake

Producent Joel Silver zoekt echter nog steeds naar een regisseur die zich aan het project wil verbinden.

Er wordt al jaren gesproken over een remake van scifi-klassieker Logan's Run, maar het lijkt er maar nooit echt van te komen. Toch is er weer een sprankje hoop, nu Colony-showrunner Ryan Condal is ingehuurd om een nieuwe versie van het script te schrijven, gebaseerd op een eerder versie van X-Men: Apocalypse-scenarist Simon Kinberg.

De nieuwe filmversie van het gelijknamige boek van William F. Nolan en George Clayton uit 1967 gaat over een toekomstige maatschappij waarin burgers worden gedood wanneer zij hun 30e levensjaar bereiken. Zij die dit weigeren en proberen te ontsnappen naar een toevluchtsoord met de naam Sanctuary worden genadeloos opgejaagd door de zogenaamde 'sandmen'.

Kinberh, Joel Silver en Greg Berlanti (tv-serie The Flash) zullen Logan's Run produceren. Er wordt al bijna twintig jaar gesproken over deze remake en Warner Bros. heeft eerder regisseurs zoals Bryan Singer, Christopher McQuarrie, Joseph Kosinski, Alex Garland, Nicolas Winding Refn en Carl Erik Rinsch proberen te strikken voor de regie. Naar een nieuwe regisseur wordt dan ook nog steeds gezocht.



NieuwsFilm

meest populair